ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Ένα απίστευτα καλοστημένο και οργανωμένο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και κλεπταποδόχων φαίνεται πως ήταν το κύκλωμα στο οποίο φέρεται αναμεμειγμένος ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε εδώ και μερικές ώρες στα μέσα, φαίνεται Κινέζος επιχειρηματίας να μεταφέρει σε τσάντα το ποσό των 100.000 ευρώ στον Τούρκο λαθρέμπορο στο στρατηγείο του, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αριστείδου.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται το επιχειρησιακό αυτοκίνητο της σπείρας του Τούρκου αρχηγού, όπου γίνεται η παράδοση του χρυσού σε Τούρκο υπήκοο, ο οποίος μετέφερε τις πλάκες χρυσού με τουριστικό λεωφορείο!

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν στα ίχνη του και του είχαν προσδώσει το όνομα “καμπούρης” καθώς από τις πολλές μεταφορές χρυσού, από το βάρος τους, καθώς κρεμούσε τις ράβδους στο εσωτερικών των ρούχων, είχε φτάσει στο σημείο να γέρνει!

Μάλιστα ο “καμπούρης” έπαιρνε ως αμοιβή 100 ευρώ από τα αρχηγικά στελέχη των δυο κυκλωμάτων για κάθε κιλό χρυσού που μετέφερε στην Τουρκία. Υπήρχε και δοσοληψία σε απόσταση αναπνοής από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού!

Η ζημιά του Δημοσίου σίγουρα εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τα βίντεο:

Στην ίδια κατηγορία