Το ακούσαμε και αυτό: Πρώην παίκτρια του Power of Love υποψήφια στις ευρωεκλογές

Υποψήφια στις ευρωεκλογές θα είναι πρώην παίκτρια του Power of Love.

Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019 με το βασιλικό κόμμα Εθνική Ελπίδα.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μεταπηδήσει από τη showbiz και την αστρολογία, στη πολιτική.

«Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος Γεώργιο Παπαδόπουλο να γίνω μέλος της Εθνικής Ελπίδας και να θέσω υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές.

Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου.

Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας» είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love, μιλώντας στην «Espresso».

Η πρόταση για συνεργασία έγινε πολύ πρόσφατα. «Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί ούτε άνεργοι ούτε επαίτες ούτε άστεγοι» επιχειρηματολογεί η Γκαμπριέλα, ενώ επιβεβαιώνει και όσα γράφονται για σχέση του κόμματος με τον Κωνσταντίνο.

«Ο τέως βασιλιάς δεν έχει κάποια ιδιότητα στην Εθνική Ελπίδα, αλλά βοηθάει το κόμμα όσο μπορεί και έχουμε την έγκρισή του». Το ψηφοδέλτιο θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιανουαρίου, όπως μας ενημέρωσε, και μας έδωσε και μία ευχάριστη είδηση: «Την προηγούμενη εβδομάδα παντρευτήκαμε με τον Αρη Παπαδόγιαννη, με πολιτικό γάμο»!

Πηγή: espressonews.gr

Στην ίδια κατηγορία