Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Ο Νοέμβρης μας αφήνει με μία αίσθηση αμφιβολίας. Σελήνη Αντίθεση με Ποσειδώνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, νιώθουν ανασφαλείς, απογοητευμένοι και ψυχολογικά πληγωμένοι, λόγω μεγάλων και απατηλών προσδοκιών!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η μέρα, Κριέ, θα είναι πλούσια και γεμάτη από εμπειρίες, που αργότερα θα γίνουν ευχάριστες αναμνήσεις. Θα έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση μαζί με αισιοδοξία, κάτι που θα εκπέμπεις προς τους άλλους. Η γλυκύτητα κι η απλότητά σου θα εκπλήξουν τους γύρω σου, αφού δεν τους έχει συνηθίσει ιδιαίτερα σε τέτοια συμπεριφορά. Σε κάποιες εκδηλώσεις που θα σε καλέσουν, θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα. Οι καταστάσεις που σε αφορούν, αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, μπήκε σε μια καλή πορεία και με σύμμαχό σου την Αφροδίτη από το Ζυγό, όλα θα πάνε μια χαρά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, αφού οι πλανήτες σ’ ευνοούν για να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ξεκινάει μια καινούργια περίοδος που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη, οπότε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για ενίσχυση των οικονομικών σου. Πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, καθώς δείχνουν συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ορισμένα οικογενειακά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, Ταύρε, σήμερα θα βρουν τη λύση τους, οπότε κι εσύ πια δικαιώνεσαι. Σε κάποιες αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με φιλικά σου άτομα, θα δώσεις έγκαιρα τις καλύτερες λύσεις, ώστε να μην εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες. Στο τέλος της ημέρας, θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου για να δρομολογήσεις άλλα θέματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς με τη συζήτηση, Ταύρε, να λύσετε με το ταίρι σου κάποιες διαφορές, ώστε να η σχέση σας γίνει ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε, και το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις σήμερα ν’ αλλάξεις κάτι, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις νέα καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, από το πρωί θα έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση, κάτι που θα εισπράξουν κι οι άλλοι γύρω σου. Αναζητάς την ελευθερία και θέλεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου περίγυρο, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Σε κάποιους ίσως να μην αρέσει όλη αυτή η στάση σου, αλλά εσύ δεν αγγίζεσαι από τη γνώμη των άλλων. Απολαμβάνεις τις στιγμές σου, δημιουργώντας πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις, και νιώθεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, κάτι σε προβληματίζει κι έχεις έντονο εκνευρισμό. Στη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, Δίδυμε, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα αισθανθείς ότι παραμονεύει ένας αόρατος κίνδυνος, που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, για ν’ αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κάποιες δύσκολες καταστάσεις, που θέλεις άμεσα να λύσεις, βρίσκονται σε τέλμα και δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιου είδους μπερδέματα. Ζήτα τη βοήθεια κάποιου δικού σου προσώπου, που θα δει την κατάσταση με αντικειμενικότητα κι όχι με τη δική σου συναισθηματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις μια υπέροχη μέρα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι κι αν ασχοληθείς, να ξέρεις, πως θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα κληθείς να δρομολογήσεις πάρα πολλά θέματα, τα οποία αφορούν το παρόν, αλλά και τη μελλοντική σου πορεία. Υπάρχει μία στασιμότητα που σε βάζει σε σκέψεις, αλλά και σ’ εκνευρίζει. Η δυναμικότητα σου θα είναι πάρα πολύ έντονη, οπότε δε σε φοβάμαι. Θα βάλεις πάρα πολλά πράγματα σε μία λογική σειρά και στο τέλος θα δώσεις λύσεις στα ζητήματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να επιτύχεις περισσότερα. Θέματα που σταματούν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τον κίνδυνο βιαστικών κινήσεων σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλά δικά σου θέματα να λύσεις, Παρθένε, αλλά δυστυχώς σήμερα θα σου ζητηθεί να αντιμετωπίσεις και ζητήματα τρίτων. Θα το κάνεις με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, αφού οι ιδέες που έχεις, είναι πάρα πολλές και έτσι θα δώσεις τις ζητούμενες λύσεις για να βγουν από το αδιέξοδο, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, μετά από μια μέρα που σε κούρασε πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις γύρω από το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και πια μπορείς να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει από παλιά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια το ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θ’ ασχοληθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, τα οποία υπάρχουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις αμέτρητες υποχρεώσεις και αυτά τα θέματα είχαν μείνει εκτός πρώτης γραμμής, αλλά δεν έπαυαν να υπάρχουν στην πίσω πλευρά του μυαλού σου. Θα κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να βρεις τις διεξόδους που θέλεις. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα, ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις και χαλάσεις την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μέσα σου μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Ζυγέ μου. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, κάνοντας παράλληλα κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές σκέψεις και ιδέες, Σκορπιέ, για το πως πρέπει να κινηθείς στο μέλλον, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς όλα αυτά τα θέματα σου, προσεκτικά και βήμα – βήμα, ώστε να μην τα πιάσεις όλα μαζί, διαφορετικά ίσως γίνουν λάθη που δε θα μπορέσεις να ελέγξεις. Σήμερα, θα πάρεις πάρα πολύ σημαντικές και σωστές αποφάσεις, που πραγματικά θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία, που ούτε ο ίδιος περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Σκορπιέ, και σήμερα θα κάνεις το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε βεβαιώνω ότι θα βρεις πολύ σύντομα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Θέματα με τα οποία θέλεις να τελειώνεις, ακόμη καθυστερούν. Η ανυπομονησία δεν είναι φυσικά ο καλύτερος σύμβουλος, αλλά χρειάζονται μικρά βήματα, τα οποία να είναι αποτέλεσμα μελέτης και προγραμματισμού. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής ακόμη είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τους Ιχθείς, Τοξότη, θ’ ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει χατίρι. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σ’ ενθουσιάζει, η παρούσα περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις με συναρπαστικές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν σήμερα πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυτή είναι μία ημέρα, Αιγόκερε, η οποία θα έχει ανέλπιστα καλά γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Ένα άτομο από το παρελθόν σου, με το οποίο χαθήκατε λόγω υποχρεώσεων, εισβάλει πάλι στη ζωή σου και θα σου δώσει για το μέλλον σου ιδέες, που θα σε κάνουν να μπεις σε σκέψεις για το πως θα δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον οι εντάσεις θ’ αρχίσουν να εξομαλύνονται και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, πάει αρκετά καλά, αλλά σε σένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω, ότι σήμερα θα περάσεις πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, πάνε πολύ καλά. Για να συνεχίσουν έτσι, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς ενώ τα έσοδά σου σταδιακά θ’ αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπεις σε σκέψεις για να αλλάξεις κάποια πράγματα. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό, αλλά δεν είναι η σωστή πλανητική περίοδος για ανατροπές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, φέρνοντας μπερδέματα και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, μαζί με σύγχυση των σκέψεων, που οδηγεί σε εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, μπορεί αυτή την περίοδο να έχει κάποια προβλήματα, που είναι όμως περαστικά, οπότε σε συμβουλεύω να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα, Ιχθύ, και κάποια από τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις, καθυστερούν. Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν ορισμένα μικρά εμπόδια, τα οποία φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Να ξέρεις πάντως, ότι θ’ αποδειχθούν προσωρινά. Φρόντισε ν’ ασχοληθείς με αγαπημένα σου άτομα, ξεχνώντας τις καθημερινές καταστάσεις, αφού οι βάσεις σου είναι στέρεες κι η μελλοντική επιτυχία, δική σου. Κάποιες δραστηριότητες με τα δικά σου πρόσωπα, θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, έχει πάρει άλλη τροπή κι είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο πιο ευχάριστα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ζητήματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος θα καταφέρεις τα πάντα πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία