Οι 10 πιο σατανικές φυσιογνωμίες στην ανθρώπινη ιστορία!

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τους πλέον κακούς, σατανικούς και αιμοδιψείς άντρες και γυναίκες που έζησαν ποτέ.

Ξεκινώντας λοιπόν αντίστροφα τη λίστα της κακίας:

10 — Delphine LaLaurie


H LaLaurie έζησε στη Νέα Ορλεάνη και το σπίτι της ήταν μια αίθουσα της φρίκης.

Στις 10 Απριλίου 1834, ξέσπασε πυρκαγιά στην κουζίνα του αρχοντικού, και οι πυροσβέστες βρήκαν δύο σκλάβους αλυσοδεμένος στη σόμπα. Αποδείχτηκε ότι οι ίδιοι έβαλαν τη φωτιά, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των αρχών. Οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν από τους σκλάβους στην σοφίτα όπου αυτό που αντίκρισαν τους σόκαρε!

Πολλοί ακρωτηριασμένοι σκλάβοι ήταν δεμένοι στους τοίχους και στο δάπεδο. Αυτοί αποτελούσαν αντικείμενα για τα φρικιαστικά ιατρικά πειράματα που έκανε.

Ένας άντρας φαινόταν να ήταν μέρος κάποιου παράξενου πειράματος για αλλαγή φύλου, μια γυναίκα ήταν παγιδευμένη σε ένα μικρό κλουβί με τα άκρα της σπασμένα.

Κάποιοι είχαν ραμμένο το στόμα τους, και στη συνέχεια πέθαναν από την πείνα, ενώ άλλοι είχαν τα χέρια τους ραμμένα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Οι περισσότεροι βρέθηκαν νεκροί, αλλά μερικά ήταν ζωντανοί και παρακαλούσαν να θανατωθούν, για να τους απαλλάξουν από τον πόνο.

Η LaLaurie διέφυγε και ποτέ δεν πιάστηκε από τις αρχές

09 — Ilse Koch


Γνωστή ως η «σκύλα του Βουκουρεστίου» λόγω της σαδιστικής της σκληρότητας προς τους κρατούμενους η Ilse Koch περιπλανιόταν στα στρατόπεδα γυμνή, με το μαστίγιο στο χέρι και αν κάποιος τολμούσε να την κοιτάξει τον πυροβολούσε επιτόπου.

Η Ilse Koch είχε επιλέξει για θύματά της κρατουμένους με ενδιαφέροντα τατουάζ. Τα δέρματά τους τα χρησιμοποιούσε σε αμπαζούρ για το σπίτι της.

Μετά τον πόλεμο, συνελήφθη και φυλακίσθηκε με διάφορες κατηγορίες. Τελικά αυτοκτόνησε στο κελί της το 1967.

08 — Shirō Ishii


Ο Ishii ήταν μικροβιολόγος και γενικός υπαρχηγός της Μονάδας 731, μια βιολογικής μονάδας στον πόλεμο του ιαπωνικού στρατού κατά τον Δεύτερο Σινο-ιαπωνικού πολέμου.

Γεννήθηκε στο πρώην χωριό Shibayama του Sanbu District στην περιφέρεια της Chiba, και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κιότο.

Το 1932, άρχισε προκαταρκτικά πειράματα σε βιολογικό πόλεμο ως ένα μυστικό σχέδιο για την ιαπωνική στρατιωτική στρατηγική.

Ο Ishii έχτισε ένα σύμπλεγμα κτιρίων – περισσότερα από 150 κτίρια άνω των έξι τετραγωνικών χιλιομέτρων – έξω από την πόλη Χαρμπίν της Κίνας.

Μερικές από τις πολυάριθμες θηριωδίες που διαπράχθηκαν από τον Ishii, και τους άλλους κάτω από την εντολή του στην Μονάδα 731, περιλαμβάνουν: ζωοτομία των ανθρώπων ενώ ήταν ζωντανοί (συμπεριλαμβανομένων των εγκύων που ήταν εγκυμονούσες από τους γιατρούς), κρατούμενοι που είχαν ακρωτηριασμένα άκρα και είχαν επανατοποθετηθεί σε άλλα μέρη του σώματός τους, μερικοί κρατούμενοι είχαν καταψυχθεί μέρη του σώματός τους και αποψυχθεί για να μελετήσει το αποτέλεσμα της γάγγραινας.

Πολλοί άνθρωποι είχαν επίσης χρησιμοποιηθεί ως ζωντανά πειράματα σε περιπτώσεις δοκιμών για χειροβομβίδες και φλογοβόλα.

07 — Ivan IV of Russia


Ο Ιβάν ο τέταρτος της Ρωσίας, επίσης γνωστός ως «Ιβάν ο Τρομερός», ήταν ο μεγάλος δούκας της Muscovy, από το 1533 έως το 1547, και ήταν ο πρώτος κυβερνήτης της Ρωσίας που είχε αναλάβει τον τίτλο του τσάρου.

Το 1570, ο Ιβάν σχεδίαζε να αυτομολήσει στην Πολωνία.

Οι στρατιώτες του Ιβάν παρατάχθηκαν σε χτιστά τοιχώματα γύρω από την περίμετρο της πόλης προκειμένου να αποφευχθεί η απόδραση του λαού. Περίπου 1000 στρατιώτες συγκεντρωνόντουσαν κάθε μέρα στα τοιχώματα και στη συνέχεια, βασάνιζαν και σκότωναν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του Ιβάν και του γιού του.

Το 1581, ο Ιβάν χτύπησε την έγκυο νύφη του για άσεμνη ενδυμασία, προκαλώντας της αποβολή.

Ο γιος του, που ονομάζονταν επίσης Ιβάν, μόλις έμαθε για το συμβάν ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί θανάσιμα από το χέρι του πατέρα του στο κεφάλι με μπαστούνι, δήθεν τυχαία!

06 — Oliver Cromwell


Η Cromwellian κατάκτηση της Ιρλανδίας (1649-1653) αναφέρεται στην εκ νέου κατάκτηση της Ιρλανδίας από τις δυνάμεις του αγγλικού Κοινοβουλίου, με επικεφαλής τον Oliver Cromwell, κατά τη διάρκεια των Πολέμων των Τριών Βασιλείων.

Η συνέπεια αυτής της κατάκτησης (με σκοπό να εκτοπιστεί η Καθολική αρχή) ήταν 200.000 θανάτοι αμάχων από τον πόλεμο που σχετίζονται με την πείνα και τις ασθένειες, καθώς και την αρπαγή 50.000 Ιρλανδών.

Ο Cromwell θεωρούσε τους Καθολικούς αιρετικούς, έτσι αυτή η ιρλανδική κατάκτηση ήταν μια ημέρας σύγχρονης σταυροφορίας για αυτόν.

Ο Cromwell πέθανε το 1658, και ήταν τόσο μισητός που το πτώμα του εξορίστηκε από το νεκροταφείο και το κρέμασαν με αλυσίδες.

Το σώμα του αργότερα διαμελίστηκε και το έριξαν σε ένα λάκκο και το κεφάλι του το κάρφωσαν σε ένα πάσσαλο έξω από το Westminster Hall για τα επόμενα είκοσι τέσσερα χρόνια.

05 — Jiang Qing


Η Jiang Qing ήταν η σύζυγος του Μάο Τσετούνγκ, του Κομμουνιστικού δικτάτορα της Κίνας. Μέσα από έξυπνους ελιγμούς, κατάφερε να φτάσει στην υψηλότερη θέση της εξουσίας εντός του Κομμουνιστικού Κόμματος (κοντά στο να γίνει πρόεδρος).

Πιστεύεται ότι αυτή ήταν η βασική κινητήρια δύναμη της Κινέζικης Επανάστασης.

Κατά τη διάρκεια της Επανάστασης, κάθε οικονομική δραστηριότητα είχε σταματήσει, και αμέτρητα αρχαία κτίρια, έργα τέχνης, αντίκες, βιβλία και έργα ζωγραφικής καταστράφηκαν από τους ερυθροφρουρούς.

Εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, τα οποία ακυρώθηκαν κατά τη διάρκεια της Επανάστασης. Εκατομμύρια άλλοι είχαν επίσης εκδιωχθεί από τα σπίτια τους.

Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των νεκρών – πολίτες και ερυθροφρουρούς – από διάφορες Δυτικές και Ανατολικές πηγές είναι περίπου 500.000 για την πραγματική χρονιά του χάους 1966-1969, αλλά ορισμένες εκτιμήσεις είναι της τάξης του 3 εκατομμύρια θανάτους και με 36 εκατομμύρια διωκόμενους.

04 — Pol Pot


Ο Pol Pot ήταν ο ηγέτης των Κόκκινων Χμερ και ο πρωθυπουργός της Καμπότζης, το 1976 – 1979, και είχε ήδη ηγετική θέση από τα μέσα του 1975.

Κατά την παραμονή του στην εξουσία, ο Pol Pot επέβαλε μια ακραία εκδοχή του αγροτικού κομμουνισμού, όπου όλοι οι κάτοικοι των πόλεων μετεγκαταστάθηκαν στην ύπαιθρο για να εργαστούν καταναγκ

Με τη καταναγκαστική εργασία, ο υποσιτισμός, η κακή ιατρική περίθαλψη και οι εκτελέσεις προκάλεσαν το θάνατο δύο εκατομμυρίων Καμποτζιανών.

03 — Heinrich Himmler


Χάινριχ Χίμλερ, ήταν ο αρχιτέκτονας του ολοκαυτώματος και θεωρείται ως ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος που γεννήθηκε ποτέ (αν και άλλοι λένε ότι είναι ο Ιωσήφ Στάλιν).

Το ολοκαύτωμα δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήταν για αυτόν τον άνθρωπο. Προσπάθησε να φτιάξει μια τέλεια φυλή με σκανδιναβική εμφάνιση, την Άρια φυλή.

Τα σχέδιά του για την φυλετική καθαρότητα τελείωσαν από τη ματαιοδοξία του Χίτλερ στη λήψη λανθασμένων στρατιωτικών αποφάσεων και τη λήξη του πολέμου.

Ο Χίμλερ συνελήφθη μετά τον πόλεμο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαπραγματευτεί με την Δύση, ενώ έδειχνε πραγματικά σοκαρισμένος, σαν έβλεπε να τον αντιμετωπίζουν ως εγκληματία κατά τη σύλληψη.

Αυτοκτόνησε από κατάποση κυανίου λίγο μετά, ώστε να αποφύγει τη δίκη.

02 — Adolf Hitler


O Αδόλφος Χίτλερ έγινε καγκελάριος της Γερμανίας το 1933, για να γίνει «Φύρερ» το 1934 μέχρι την αυτοκτονία του το 1945.

Μέχρι το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, η πολιτική του Χίτλερ για την εδαφική κατάκτηση και την φυλετική υποταγή, έφερε τον θάνατο και την καταστροφή σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Στις 30 Απρίλη 1945, μετά από έντονες οδομαχίες στην πόλη, όταν τα σοβιετικά στρατεύματα είχαν σταματήσει ένα με δύο τετράγωνα μακριά από την καγκελαρία, ο Χίτλερ αυτοκτόνησε, πυροβολώντας τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα δάγκωσε και μια κάψουλα κυανίου.

01 — Josef Stalin


Ο Στάλιν ήταν Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κεντρικής Επιτροπής της Σοβιετικής Ένωσης, από το 1922 μέχρι το θάνατό του, το 1953. Υπό την ηγεσία του Στάλιν, η Ουκρανία υπέφερε από λιμό (Holodomor) τόσο μεγάλο, που θεωρείται από πολλούς ως πράξη γενοκτονίας εκ μέρους της κυβέρνησης του Στάλιν.

Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των θανάτων είναι από 2,5 εκατομμύρια έως 10 εκατομμύρια.

Η πείνα προκλήθηκε από άμεσες πολιτικές και διοικητικές αποφάσεις. Εκτός από την πείνα, ο Στάλιν διέταξε εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό της Σοβιετικής Ένωσης για κάθε άτομο που θεωρήθηκε ως ένας εχθρός του κράτους.

Ακόμα ο Στάλιν διέταξε εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό της Σοβιετικής Ένωσης για κάθε άτομο που θεωρούταν εχθρός του κράτους.

Συνολικά, οι εκτιμήσεις διαφόρων πηγών του αριθμού που δολοφονήθηκαν κάτω από την ηγεσία του Στάλιν θέλουν νεκρούς 10 εκατομμύρια έως 60 εκατομμύρια ανθρώπους.

Στην ίδια κατηγορία