Η 22χρονη που έγινε παγκόσμια νούμερο ένα

Οταν μια 22χρονη φτάνει στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, τότε πρέπει να αξίζει.

Η Lana Rhoades μεγάλωσε κοντά στα σύνορα του Ιλλινόις σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια. Στα σχολικά της χρόνια έλαβε μέρος σε αγώνες ακροβατικών ως μαζορέτα. Καθώς άρχισε να επαναστατεί εναντίον των αυστηρών γονέων της, μετακόμισε κοντά στο Σικάγο όταν έγινε 18 χρονών και άρχισε να εργάζεται σε μια διάσημη παμπ που ονομάζεται The Tilted Kilt.

Δυσκολεύεται να βρει εσώρουχα που να της ταιριάζουν καλά. Έστειλε σε έναν πράκτορα μερικές γuμνές φωτογραφίες και αυτό ήταν.

Σύμφωνα με γνωστό site ερwτικού περιεχομένου, υπάρχει μία λίστα με τις καλύτερες γυναίκες π0ρν0στάρ στο κόσμο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο αντρικό περιοδικό Penthouse υπήρξε Miss August 2016, και αποτέλεσε την αρχή της καριέρας της.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η σέξι Lana Rhoades είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς πoρν0στάρ. Μπορεί να μην έχει τα περισσότερα βίντεο ερwτικού περιεχομένου, καθώς έχει μόνο 657, αλλά αρέσει. Η αμέσως επόμενη είναι η Mia Khalifa με 2.713 βίντεο. Η Lana Rhoades είναι 22 ετών, οπότε όπως καταλαβαίνετε τώρα αρχίζει η καριέρα της, αφού τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται ενεργά με το π0ρνo.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας αφού μέσα από το site της (lanabananashop.com) πουλάει ρούχα με τις φωτογραφίες της, που κάνουν θραύση.

Φανταστειτε την δυναμική της στα social media που με μόλις 3 δημοσιευμένες φωτογραφίες της εχει καταφερει να τραβήξει σαν μαγνήτης επάνω της περισσότερους από 2.4 εκατομμύρια ακόλουθους, αυτό και αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

πηγη

Στην ίδια κατηγορία